רואי עמנואל מסעדת "פורל" הממוקמת בפרישמן 10, כשמה כן היא, מסעדת דגים ופירות ים. המסעדה, בבעלות שלום גלסמן, הוקמה לפני חמש וחצי שנים והתמחתה, כמה מפתיע, בפורלים. כיום יש בה תפריט מגוון הכולל את מירב הדגים – בהתאם לעונה ולמלאי, כשהדגש, כפי שמבהירים מייד, על הטריות ("אצלנו לא מקפיאים את הדגים"). הפורלים מגיעים הקיבוץ דן, ורוב פירות הים מן המזרח או סקנדינביה. המסעדה פתוחה מ-12:00 עד 23:00 בכל ימות השבוע, כשהעסקיות הן עד 16:30 גם ביום שישי. הארוחות העסקיות (ארוחה במחיר המנה העיקרית עם תוספות לקינוחים) נעות בין 50 ל- 75 ₪, וכוללות מנות ראשונות (כפטה כבד מצויין או מרק טרטור איטלקי מסורתי המוגש קר ומורכב מיוגורט, שום, מלפפונים ובמילה אחת "מרענן"), מנות עיקריות כפילה אמנון או סלמון במבחר תיבלונים (הסלמון ברוטב זעפרן היה נעים למגע ולחיך) , פורל בכל צורותיו (ואפילו ממולא בסלמון מעושן, פירורי לחם, חמאה ועירית) אך גם אנטריקוט ושוק אווז. בין הקינוחים ניתן למצוא גלידה, סורבה, או מוס שוקולד רווי בברנדי. בפירות הים לא זכינו לטעום אך חשוב לציין שהמסעדה החלה ב"פסטיבל פירות ים" שנערך בין ה- 17/7 ל- 5/8 ובו יהיה תפריט נוסף ומורחב של פירות ים שיוגשו עם יין כיד המלך.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת