נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
רואי עמנואל מסעדת "פורל" הממוקמת בפרישמן 10, כשמה כן היא, מסעדת דגים ופירות ים. המסעדה, בבעלות שלום גלסמן, הוקמה לפני חמש וחצי שנים והתמחתה, כמה מפתיע, בפורלים. כיום יש בה תפריט מגוון הכולל את מירב הדגים – בהתאם לעונה ולמלאי, כשהדגש, כפי שמבהירים מייד, על הטריות ("אצלנו לא מקפיאים את הדגים"). הפורלים מגיעים הקיבוץ דן, ורוב פירות הים מן המזרח או סקנדינביה. המסעדה פתוחה מ-12:00 עד 23:00 בכל ימות השבוע, כשהעסקיות הן עד 16:30 גם ביום שישי. הארוחות העסקיות (ארוחה במחיר המנה העיקרית עם תוספות לקינוחים) נעות בין 50 ל- 75 ₪, וכוללות מנות ראשונות (כפטה כבד מצויין או מרק טרטור איטלקי מסורתי המוגש קר ומורכב מיוגורט, שום, מלפפונים ובמילה אחת "מרענן"), מנות עיקריות כפילה אמנון או סלמון במבחר תיבלונים (הסלמון ברוטב זעפרן היה נעים למגע ולחיך) , פורל בכל צורותיו (ואפילו ממולא בסלמון מעושן, פירורי לחם, חמאה ועירית) אך גם אנטריקוט ושוק אווז. בין הקינוחים ניתן למצוא גלידה, סורבה, או מוס שוקולד רווי בברנדי. בפירות הים לא זכינו לטעום אך חשוב לציין שהמסעדה החלה ב"פסטיבל פירות ים" שנערך בין ה- 17/7 ל- 5/8 ובו יהיה תפריט נוסף ומורחב של פירות ים שיוגשו עם יין כיד המלך.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר