נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
איך זה קרה שהאוכל הפך מתזונה לתרבות? איך את הצורך באנרגיה הפכנו לצורך ביצירה קולינרית והארוחה הפכה לחוויה בפני עצמה? זה לא היה אמור להיות משהו שפשוט מחזיק אותנו בחיים? משהו להכניס לפה, לא משנה מה, העיקר שלא יהיה רעיל?
איפשהו במהלך הדרך, מאז האדם הקדמון, למדנו להעריץ את קדישמן וגם את חיים כהן. האמנויות שלנו כוללות פיסול, ציור, נגינה, צליה ואפיה. ההנאות שלנו הן מסעות, הצגות וארוחות דשנות. אנחנו כבר מזמן לא רעבים, אלא חושקים. שלא תבינו אותי לא נכון, אין לי טיפת ביקורת על כך. אני הראשונה להבין את הכיף שבעריכת קניות בשוק צבעוני, בלקנות גבינות, זיתים, לחמים ופירות, או את התענוג הצרוף שבקדירת פירות ים או בנתח בקר שנצלה וקיבל צבעים מושלמים.

זה כבר לא אוכל, זה אמנות.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
המצב בטטה
אוכל מקומי
טיגוני קיץ
חיוך משוקולד
פיצה הסטורית
במבה והראש היהודי
טוקופיה
עולם נעלם
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר