נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אומרים שתחילת כל שנה בכלל ויום כיפור בפרט הם ימים של חשבון נפש והחלטות לשנה הבאה. מכיוון שאף פעם לא הייתי חזקה בחשבון (לראיה ציוני העגום בבגרות במתמטיקה), וגם החלטות לשנה הבאה אף פעם לא עברו את סף שמחת תורה, כמה טוב להשלות את עצמי, ולו לרגע, שהפעם זה יהיה אחרת.. הפעם החלטות נחושות יכולות לשנות משהו מהרגלי הרעים. כן, השנה תהיה זו שבה יפחתו טיולי האוכל (מזמן לא היינו בקדיתא) ויתרבו טיולי הג'בלאות.

זו תהיה שנתה של נעמה המדריכה בחדר הכושר ולא שנת סטייק בפלפל ושמנת (תפוחי אדמה בצד). זו תהיה שנה בה אתמלא משתילת כריזנטמות בחצר ואוותר על ביסק סרטנים משובח בפסטיס. שנה של סלרי וחסה, של ברוקולי וכרוב, של טיפוס הרים וחציית נהרות, של ספינינג ושל משקולות.

אני קוראת שוב את מה שכתבתי ואומרת לעצמי ברגע של כנות: סלרי?!

שתהיה לנו שנה של תענוגות צרופים, של ניחוחות עילאיים וטעמים נדירים, שנת עונג, ואפילו מדושן, שנת שפע, שנת ברכה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
המצב בטטה
אוכל מקומי
טיגוני קיץ
חיוך משוקולד
פיצה הסטורית
במבה והראש היהודי
טוקופיה
עולם נעלם
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר