נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
הרשו לי לשתף אתכם במשהו אישי ונפלא, שזכיתי לו בשנים האחרונות (לא כולל כמובן את אישתי המקסימה..), ללמד לבשל.

כבר למעלה מחמש שנים שאני זוכה לחלוק מהידע הרחב שצברתי, עם עוד אנשים, בכל מיני מסגרות ואני כל כך נהנה.

הלימוד בשבילי, מעבר לחוויה של לעמוד מול קהל, להרצות ולבשל תוך כדי, הוא תרפיה. אני יכול להגיע עייף, סחוט, עצבני, כעוס וטרחני, אך כשמתחיל השעור: מתחילה החוויה.

השאלות, הטיפים, הרחש בכיתה, המשוב והאווירה המדהימה, שקשה לי לתאר אותה, ממלאים אותי בכוחות ואנרגיה מחדש. בכל שעור, כשאני מתכונן אליו, אני גם לומד המון, שזה יתרון עצום. אני משתדל אף פעם לא להשיב את פני השואלים ריקם וזה מחייב אותי לקרוא ולהתכונן המון, ובחלק מהמקרים, גם תוך כדי, להיתקל בדברים חדשים שלא ידעתי עליהם לפני.

והפידבק החזק ביותר והמיידי ביותר, שזה כל טבח, שף ועובד מטבח יגיד לכם, זו הנאת הסועדים מהאוכל. הרבה אנשים שואלים אותי :"איך אתה מכין וטורח להכין ארוחות כל כך מושקעות ומדויקות והכל נעלם תוך שעה. זה לא מתסכל?" אז חברים , לא! זו ההנאה והרגע לו מצפים אחרי כל ארוחה. הנחת של הצלחות הנקיות, קריאות ההתפעלות ומחיאות הכפיים (לפעמים..), מבטלים מיד כל תסכול וזה שווה הכל.

זהו, תדעו שאצלי זה בא מבפנים, מעמוק עמוק בבטן ואני מקווה שגם הלימוד שלי מעביר את האהבה וההערכה שלי למקצוע ולאוכל.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר