נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

העולם מתחלק לשניים.
חצי אחד אוהב חצילים וכוסברה וקישואים ותרד (שלצורך הטור נקרא להם קחת"כ), והחצי השני שונא.
מה זה שונא, ממש מתעב.

אף פעם לא הבנתי איך זה שאין באמצע. האהדה לפורודוקטים האלה היא כל כך קיצונית שזה מדהים.

אני נמנה עם החצי הראשון, שמאוד אוהב כחת"ק, על כל צורותיהם וטעמיהם. וכמחווה וכ"עזרה" לכל הירקות המסכנים, שחצי עולם זונח לאנחות על מדפי הסופר או על דוכני הירקות בשוק, לקחתי על עצמי אתגר: להכין מנות עם קחת"כ, כך שהם יהיו מוסווים היטב עם רוטב טוב או מתחת סטייק עסיסי נוטף עסיס, או כמוס מעודן ואוורירי, ולהגיש לכל אותם האנשים שלא ממש חברים של קחת"כ (וואלה: אהבתי את הקיצור...).

ואני רוצה לומר, שלא אחת "האכלתי" שונאי כוסברה במרק קרם בטטה עם שמן כוסברה, והאבסתי מתעבי קישואים בפרפה כבדים עם ריבת זוקיני (נשמע הרבה יותר טוב...), גרמתי להם לבלוס מוס חצילים וגבינת סנט מור והם ממש ניגבו את הצלחת שבה הוגשו ניוקי ירקרקים (מתרד אלא מה..) עטופים בחמאה חרוכה.

וואי הפרצוף שלהם, אחרי שגיליתי שמה שזה הרגע נאכל היה אחד מאבות המזון השנואים, קחת"כ, והנחת והסיפוק שנגרמו לי, היו שווים את הכל.

אז כאן, קבל עם ומחשב, אני קורא, בשם הכחת"ק, אנא, אל תנעלו בדעות קדומות ובטעויות שחוויתם (הרי הכול זה בראש), אספו אותנו מהמדף, אנחנו מאוד טעימים.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר