נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן העיתונים מרעיפים עלינו ערב חג הפסח אזהרות ואיומים אשר באמת יכולים להוציא את כל רוח החג ממפרשי ספינת השמחה על בוא האביב. במקום לצבוע לנו את המציאות העגומה בצבעי פריחה, אפילו רק לרגע, אנו מקבלים סטטיסטיקות על כמה יורעלו מניקוי הדגים השנה, וכמה יעלו במשקל עקב אכילת מצות, ואם זה לא מספיק אפילו החזאים יוצאים כנגד החמסינים הבלתי מובנים של ערב החג וצופים ליל סדר קריר וגשום. ואני ואומרת שמה שצריך זה לעודד ולשדר אופטימיות, גם אם זה במחיר של הכנסת הציבור לשאננות. [ האביב זו העונה הכי קצרה, עוד לא שמתם לב והיא כבר מאחוריכם. ולא כמו הסתיו שמשאיר אחריו עלי שלכת, הפרחים ייעלמו מהר מאוד ושלל ברקנים ימלאו את השדות. לכו, בימים האחרונים של סוף החורף לים, עשו פיקניק על החול עוד לפני שהמטקות ומקלות הארטיקים מהווים תוספת בלתי אפשרית לחום המכביד. לשומרי הכשרות, אוכלי המצות ומטבילי תפוחי האדמה, זה הזמן להוכיח וירטואוזיות במטבח ולהוציא מים מן הסלע, או לפחות להתמחות בבישול בשר וירקות שהם כשרים למהדרין וטעימים להפליא. כי אחרי הכל וככלות הכל, עברנו את פרעה, נעבור גם את זה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר