נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
זה לא ריחות הסתיו, או פריחת החצב או אפילו הממטרים הספורים שיורדים לפרקים אלא יש סימן בולט אחר שמעיד שנגמרה תקופת החגים, ויש להתחיל להדק את החגורה כי מייד, עוד שבועיים ושניה מתחילה העונה החמה: עונת הסופגנייה.

תמצאו אותן תחת כל קיוסק רענן, בכל פיצוציה ובכל מאפית של סופר הן תתחלנה לצוץ כמו הסטארט-אפ הישראלי התחליפי לפטריות שאחרי הגשם. בהתחלה לא כ"כ שמים לב, רק לוקחים אחת ביד, בדרך לקופה ועד מהרה עוד בטרם מתחיל הדיווח הטרום חנוכה על הקלוריות, אנחנו כבר קיבלנו את המבנה העגלגל החורפי שלנו.

השנה החלטתי להקדים תרופה ולהזהיר, כמו שלא צמים כל יום בשנה ולא אוכלים מצות על בסיס קבוע – הגיע השעה למאבק, יש לחוקק חוק שיגביל אכילת סופגניה רק לימי החג – רק למשך שבוע!

תזכרו מה שאמרתי וניפגש בתור בקונדיטוריה בערב נר הראשון.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ברזיל בגמר
ברזיל בגמר
אירוע היסטורי
אירוע היסטורי
סמטת מזארין, פינת משכית
לא על הנוף לבדו
עשה עלייה
שתזכה לחיי מדף ארוכים
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר