נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל ארוחת הבוקר היא הארוחה הכי חשובה ביום, אבל הרבה פעמים אני מדלג עליה. ויש לי שני תירוצים: "אין כלום בפריג'ידר", ו"אני כבר מאחר". אין כלום בפריג'ידר כי כשחוזרים הביתה בשעות שאנשי ההיטק חוזרים הביתה, כבר אין כוח ללכת לסופר (וארוחת צהרים וערב כבר אכלנו בעבודה). בגלל שחוזרים מאוחר אז הולכים לישון מאוחר, וקמים מאוחר ורצים לעבודה וחוזר חלילה. לאחר שקילת כל הגורמים, הכנסתי את הסופר למסלול הקבוע בדרך לעבודה. (המהדרין מגיעים לעבודה דופקים שעון והולכים לסופר). בסופר אני קונה מגוון פירות וירקות. אפשר לנצל אובן-טוסטר או מיקרוגל בעבודה להכנת בטטה, תפוח אדמה ושאר ירקות ופרות פשוט נחמד לאכול מול המסך. יש סוּפֵּרים עם דוכנים מיוחדים עם ירקות חתוכים וכל אחד יכול להכין לעצמו סלט, ולקנות בתוספת בקבוק רוטב. מי שרוצה ארוחת בוקר מלאה, יוכל למצוא מנות מוכנות דוחות למדי שיש רק לחמם, להגיש, לטעום ולזרוק, ויש גם כרעי עוף טריים מהתנור. בתאבון.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר