מיקי פרנקל ארוחת הבוקר היא הארוחה הכי חשובה ביום, אבל הרבה פעמים אני מדלג עליה. ויש לי שני תירוצים: "אין כלום בפריג'ידר", ו"אני כבר מאחר". אין כלום בפריג'ידר כי כשחוזרים הביתה בשעות שאנשי ההיטק חוזרים הביתה, כבר אין כוח ללכת לסופר (וארוחת צהרים וערב כבר אכלנו בעבודה). בגלל שחוזרים מאוחר אז הולכים לישון מאוחר, וקמים מאוחר ורצים לעבודה וחוזר חלילה. לאחר שקילת כל הגורמים, הכנסתי את הסופר למסלול הקבוע בדרך לעבודה. (המהדרין מגיעים לעבודה דופקים שעון והולכים לסופר). בסופר אני קונה מגוון פירות וירקות. אפשר לנצל אובן-טוסטר או מיקרוגל בעבודה להכנת בטטה, תפוח אדמה ושאר ירקות ופרות פשוט נחמד לאכול מול המסך. יש סוּפֵּרים עם דוכנים מיוחדים עם ירקות חתוכים וכל אחד יכול להכין לעצמו סלט, ולקנות בתוספת בקבוק רוטב. מי שרוצה ארוחת בוקר מלאה, יוכל למצוא מנות מוכנות דוחות למדי שיש רק לחמם, להגיש, לטעום ולזרוק, ויש גם כרעי עוף טריים מהתנור. בתאבון.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת