נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
השטפונות הראשונים אמנם לא בישרו טובות לתושבי יפו ובת ים, אבל לחובבי המסעדנות, ולבעלי המסעדות, הם בהחלט חדשות טובות. חורף, זה זמן מצוין ללכת למסעדה. אופציות הבילוי האחרות הופכות מענגות פחות ופחות בהתאם למזג האוויר, בעוד שהסביאה סביב שולחן מלא מאכלים חמים, בתוך מקום חמים ונעים, היא תענוג גדול. גם המאכלים החורפיים יחזרו לשולחננו: הטשולנט, הגולש, ואפילו הקרמבו. רק דבר אחד חסר לי בארצנו הקטנטונת לימי החורף: "סופ נאצי משלנו", כלומר, דוכן מרקים חמים ומהביל, זול איכותי ומשביע, אז מי ירים את הכפפה? ג'ימבליייה (והמבין יבין)
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר