השטפונות הראשונים אמנם לא בישרו טובות לתושבי יפו ובת ים, אבל לחובבי המסעדנות, ולבעלי המסעדות, הם בהחלט חדשות טובות. חורף, זה זמן מצוין ללכת למסעדה. אופציות הבילוי האחרות הופכות מענגות פחות ופחות בהתאם למזג האוויר, בעוד שהסביאה סביב שולחן מלא מאכלים חמים, בתוך מקום חמים ונעים, היא תענוג גדול. גם המאכלים החורפיים יחזרו לשולחננו: הטשולנט, הגולש, ואפילו הקרמבו. רק דבר אחד חסר לי בארצנו הקטנטונת לימי החורף: "סופ נאצי משלנו", כלומר, דוכן מרקים חמים ומהביל, זול איכותי ומשביע, אז מי ירים את הכפפה? ג'ימבליייה (והמבין יבין)
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת