נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אחד הדברים המאפיינים ביותר את עולם המסעדנות הישראלי הוא הנחישות הבלתי מתפשרת של המסעדנים למצוא לעצמם שם מקורי וייחודי.

בעוד שבפאריס מתהדרות מסעדות יוקרה בשמות כמו "אצל זאק", או "המטבח של מריה", בארץ כל מסעדן משורר (תפוח זהב, אוקיאנוס, כפות תמרים). יש כמובן גם יוצאי דופן (רושפלד) אבל על פי רוב, משום מה מרגישים כולם שלתת שם למסעדה זה פרוייקט יצירתי ומרשים.

מה הסיבה לכך? צניעות? השפים לא מספיק מוכרים? יכול להיות, אבל נראה לי יותר הגיוני שהמסעדנים, כמו בעסקי הפרסומת, מבקשים למכור לנו אשליות.

אם נאכל ב"אוקיאנוס" ולא בגיגית ששמה "הים התיכון", נרגיש הרבה יותר נוח לשלם 300
שקל לפוקצ'ה? לא?
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר