גבע קרא-עוז באחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה ביותר שמאפיינת את אחת מצורות האוכל המקובלות ביותר: הטייקאווי. ברחבי הארץ מוזמנות מדי יום עשרות אלפי מנות טייקאווי ואני לא מדבר על פיצה – אלא על מסעדות ובתי קפה של ממש, שמשרתות את אוכלוסיית המשרדים. ובכן – בדרך כלל אפשר לקבל מה הצעות סבירות, עד שזה מגיע לסלט. אני פשוט לא מצליח להבין למה שלושה עלי חסה, עם חצי מלפפון, רבע עגבניה וקצת לימון סחוט עולים 30 שקל. הרי זה אבסורד. סלט עולה כמו המבורגר. למה? כי הפראיירים מוכנים לשלם. כלומר הפראיירים ששומרים על דיאטה או בריאות ושמוכנים לשלם על הסלט ביוקר. אז מכאן שלוחה קריאה: די לניצול!
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת