נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
גבע קרא-עוז באחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה ביותר שמאפיינת את אחת מצורות האוכל המקובלות ביותר: הטייקאווי. ברחבי הארץ מוזמנות מדי יום עשרות אלפי מנות טייקאווי ואני לא מדבר על פיצה – אלא על מסעדות ובתי קפה של ממש, שמשרתות את אוכלוסיית המשרדים. ובכן – בדרך כלל אפשר לקבל מה הצעות סבירות, עד שזה מגיע לסלט. אני פשוט לא מצליח להבין למה שלושה עלי חסה, עם חצי מלפפון, רבע עגבניה וקצת לימון סחוט עולים 30 שקל. הרי זה אבסורד. סלט עולה כמו המבורגר. למה? כי הפראיירים מוכנים לשלם. כלומר הפראיירים ששומרים על דיאטה או בריאות ושמוכנים לשלם על הסלט ביוקר. אז מכאן שלוחה קריאה: די לניצול!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר