נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
גבע קרא עוז בתום כל ארוחה במסעדה אני יושב ומחכה. למה? לצלחת הגבינות. אח הצרפתים האלה. אולי לא נחמדים, אבל לאכול הם יודעים. אין דבר טוב יותר מצלחת גבינות בתום הארוחה. גבינות קשות, גבינות רכות, גבינות עיזים, גבינות צאן, גבינות לבנות, גבינות צהובות ואפילו גבינות מחלב באפלו (זה נהדר, תנסו). אני לא יודע למה, אולי בגלל נושא הכשרות, אבל בארצנו הקטנטונת, למרות שיש כאן הרבה גבינות מצויינות, המינהג הזה לא נפוץ. מה הבעיה לקפוץ לכמה גבינריות משובחות, כמו זו שבבת שלמה למשל, להביא אליך למסעדה ולצ'פר את הסועדים. תאמרו: זה יקר. ואני אשיב: וסושי זה זול? בשביל לאכול טוב - הרבה אנשים מוכנים לשלם עוד קצת. ועוד דבר – אם כבר גבינות, אז אפשר גם בגט קטן?
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר