גבע קרא עוז בתום כל ארוחה במסעדה אני יושב ומחכה. למה? לצלחת הגבינות. אח הצרפתים האלה. אולי לא נחמדים, אבל לאכול הם יודעים. אין דבר טוב יותר מצלחת גבינות בתום הארוחה. גבינות קשות, גבינות רכות, גבינות עיזים, גבינות צאן, גבינות לבנות, גבינות צהובות ואפילו גבינות מחלב באפלו (זה נהדר, תנסו). אני לא יודע למה, אולי בגלל נושא הכשרות, אבל בארצנו הקטנטונת, למרות שיש כאן הרבה גבינות מצויינות, המינהג הזה לא נפוץ. מה הבעיה לקפוץ לכמה גבינריות משובחות, כמו זו שבבת שלמה למשל, להביא אליך למסעדה ולצ'פר את הסועדים. תאמרו: זה יקר. ואני אשיב: וסושי זה זול? בשביל לאכול טוב - הרבה אנשים מוכנים לשלם עוד קצת. ועוד דבר – אם כבר גבינות, אז אפשר גם בגט קטן?
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת