נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
יום אחד החלטתי להזמין פיצה. סתם ככה, פיצה, בטלפון. אז הזמנתי. דווקא היה בסדר, לקראת המילניום, בהחלט אפשר להשיג בארץ פיצה סבירה דרך הטלפון. אבל בעוד שאת האיכות הרשתות הגדולות מאמריקה מצליחים הסניפים המקומיים, בערך, לשמר, הרי שהמחיר משום מה קופץ פלאים. פיצה סבירה, שתשביע אדם וקצת, עולה יותר מ 40- שקל. שמונה דולר, בשער גבוה. בניו יורק לעומת זאת, לא בדיוק המקום הכי זול עלי אדמות, אפשר להשיג פיצה משובחה כפליים - בחצי מחיר, בלי שום בעיות. אז מה קורה לפיצות כשהן מגיעות לארץ? הגבינה הצהובה הופכת לקממבר? הבצק מיוצר על ידי שפים מיוחדים? אתם שמים בפנים זהב? יכול להיות, אבל נדמה לי, שיותר הגיוני שעושקים אותנו. אם אנחנו פראיירים ומוכנים לשלם, אז בעצם למה לא? ובכן, לא עוד! עבדכם הנאמן עד כלות מסרב להמשיך ולהשחית את כספו לשווא! מעתה, לא עוד פיצות יקרות בטלפון, במחיר של ארוחה עיסקית במסעדה טובה. עד הפעם הבאה שיבוא לי פיצה, אני לא מזמין יותר! ועם כל הכבוד ל"מבצעים" החדשים - המחירים המיוחדים צריכים להיות קבועים!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר