לאן תקחי אותי הפעם, שאל אישי הטוב כשאני רובצת מול הטלוויזיה ומסובבת לאיטי את הגלובוס הגדול. עצמתי עיני, סובבתי חזק כמו גבי עם המגי'ק סטיק והאצבע נעצרה על ארגנטינה, אולי כי אמא שלי באה משם, אולי כי זה אוכל ילדותי או אולי פשוט כי אני קרניבורית חסרת בושה. אז מה אוכלים בחצי השני של כדור הארץ?
קודם כל: בשר, אסאדו, עשוי על פריז'ה (גריל) שנמשח בצ'ימיצ'ורי (תערובת של שמן, חומץ, שום ופטרוזיליה). לפני הבשר יש אמפנדס, שזה דומה לסמבוסק אשר ממולא בתירס וסלסה
בלנקה (בשמל) או בבשר טחון עם זיתים ושאר טעמים.
הקינוחים אלוהיים, אחרי הכל הבסיס הבלתי מעורער הוא ריבת החלב, והיא נמצאת בעוגיות האלפאחורס הפריכות, בעוגות, במילוי לסופגניות ובפלאן (שזה קרם קרמל).
ככה בעודי מהרהרת בגאוצ'וס רכובים על גב סוסים בערבות הקרות של הדרום הגיע השליח עם הפיצה, ולי לא נותר אלא לחכות ולחלום על הנסיעה הבאה.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת