נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
לאן תקחי אותי הפעם, שאל אישי הטוב כשאני רובצת מול הטלוויזיה ומסובבת לאיטי את הגלובוס הגדול. עצמתי עיני, סובבתי חזק כמו גבי עם המגי'ק סטיק והאצבע נעצרה על ארגנטינה, אולי כי אמא שלי באה משם, אולי כי זה אוכל ילדותי או אולי פשוט כי אני קרניבורית חסרת בושה. אז מה אוכלים בחצי השני של כדור הארץ?
קודם כל: בשר, אסאדו, עשוי על פריז'ה (גריל) שנמשח בצ'ימיצ'ורי (תערובת של שמן, חומץ, שום ופטרוזיליה). לפני הבשר יש אמפנדס, שזה דומה לסמבוסק אשר ממולא בתירס וסלסה
בלנקה (בשמל) או בבשר טחון עם זיתים ושאר טעמים.
הקינוחים אלוהיים, אחרי הכל הבסיס הבלתי מעורער הוא ריבת החלב, והיא נמצאת בעוגיות האלפאחורס הפריכות, בעוגות, במילוי לסופגניות ובפלאן (שזה קרם קרמל).

ככה בעודי מהרהרת בגאוצ'וס רכובים על גב סוסים בערבות הקרות של הדרום הגיע השליח עם הפיצה, ולי לא נותר אלא לחכות ולחלום על הנסיעה הבאה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ברזיל בגמר
ברזיל בגמר
אירוע היסטורי
אירוע היסטורי
סמטת מזארין, פינת משכית
לא על הנוף לבדו
עשה עלייה
שתזכה לחיי מדף ארוכים
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר