לאחרונה נתקלתי בחברים (בעיקר כאלה מחו"ל), חובבי בישול ומאותגרים קולינרית משלבים
טיול או נופש עם סדנאות בישול. בחלק מן המקומות לומדים ימים שלמים במרוכז ובחלק נפגשים רק לכמה שעות ביום. יש בזה משהו חינני ואותנטי לא פחות מחרישת העיר וחיפוש מזכרות.
הוסיפו לזה גחמה קטנה של רכישת ספר בישול מקומי, הוא לא צריך להיות עב כרס או מאלה שעולים מיליונים, מספיק ספרון עם טעמי המקום.
מניסיון, השתדלו שיהיה באנגלית, והציצו בכמויות שיתאימו למידות האירופאיות וראו אם יש תבלינים ייחודיים. במידה ויש, הביאו אתכם שיהיה, למקרים בהם תרצו להכין אוכל הודי למשל ולא תמצאו גראם מסאלה בסופר השכונתי.
חופשה נעימה.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת