נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
לאחרונה נתקלתי בחברים (בעיקר כאלה מחו"ל), חובבי בישול ומאותגרים קולינרית משלבים
טיול או נופש עם סדנאות בישול. בחלק מן המקומות לומדים ימים שלמים במרוכז ובחלק נפגשים רק לכמה שעות ביום. יש בזה משהו חינני ואותנטי לא פחות מחרישת העיר וחיפוש מזכרות.
הוסיפו לזה גחמה קטנה של רכישת ספר בישול מקומי, הוא לא צריך להיות עב כרס או מאלה שעולים מיליונים, מספיק ספרון עם טעמי המקום.
מניסיון, השתדלו שיהיה באנגלית, והציצו בכמויות שיתאימו למידות האירופאיות וראו אם יש תבלינים ייחודיים. במידה ויש, הביאו אתכם שיהיה, למקרים בהם תרצו להכין אוכל הודי למשל ולא תמצאו גראם מסאלה בסופר השכונתי.

חופשה נעימה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ברזיל בגמר
ברזיל בגמר
אירוע היסטורי
אירוע היסטורי
סמטת מזארין, פינת משכית
לא על הנוף לבדו
עשה עלייה
שתזכה לחיי מדף ארוכים
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר