נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
ליפנים יש בקר שנקרא קובה. לא כמו האי, ולא כמו כופתאת הסולת אלא KOBE. זה לא סתם בקר, אלא בשר יקר: משהו כמו מאה עד שלוש מאות דולר לקילו. שלושת מאות דולר? כן. ומה עשתה הפרה כדי לזכות בכבוד? אז ככה. הפרה שנולדה לה במחוז קובה שביפן, קיבלה כל יום לשתות בירה, וכל יום מרחו עליה סאקי ועשו לא מסאז' (איפה נרשמים?). חוץ מזה גם שומרים את הפרות בתאים קטנטנים כדי שלא יהיה להם מקום לזוז, מה שיגרום לשרירים שלהם להתחזק חס וחלילה. יש שמאלנים יפי נפש שחושבים שזו אכזריות לבעלי חיים, ומה שיש לי לאמר להם זה: "טפו, יותר טוב תלכו להפגין בעד ערפאת, חולרות".
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר