נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן הפעם ערב יום העצמאות הבא עלינו מזכיר לנו המטבח הישראלי ולטובה, כי קיבוץ גלויות זה לא רק מחלף בואך דרום איילון. טעמי העולם השתלב במטבח הישראלי ומאכלי עמים זה רק כינוי לאוכל שאינו מבית אמא (כל אחד והאמא שלו). מנהג הבר בי קיו שאומץ אוזרח, קיבל תעודת זהות עם השם מנגל (בלי לבדוק את הגיור שלו) וכך גם הפיתה העירקית, הגריל הרומני, הקפה התורכי (אגב בתורכיה שותים בעיקר תה), החומוס פול המצרי, הסחוג התימני, הסלט הערבי קצוץ דק דק, הצ'יפס שהגיע, לא תאמינו, ממערב אירופה והגרעינים השחורים שנאכלים בדרך כלל ע"י ציפורים נודדות אבל בינינו את מי זה בכלל מעניין? הניפו הדגל ושאו בגאווה (ויורם) גאון את המטבח הישראלי היישר לאי התנועה הירוק בדרך רוקח, ושיהיה חג עצמאות שמח.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר