אורן גירון במיוחד בפסח, אין לנו חיבה יתרה למצרים, במיוחד אחרי שקוראים את ההגדה, ונזכרים בעינויי פרעה וצוות מרעיו. אבל מיד כשמריחים את ריח הטיגון המתובל והפיקנטי של הפלאפל, נשכחות כל הטענות והמענות לפרעה. לפחות משהו טוב יצא ממצריים (חוץ מבני ישראל, כמובן, הפלאפל. הנה קישור עולמי למתכון מעט מיוחד לפלאפל המסורתי: פלאפל דגים, של השף חיים כהן. גם כשר לפסח (לאוכלי קטניות), וגם טעים טעים.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת