אדווה גן סתיו אני תמיד חלמתי שירח הדבש שלי יהיה בג'מייקה. איכשהו הוא הועבר אחר כבוד לספרד, ויפיפייה ככל שהיא היתה, תמיד תישאר לי פינה חמה בלב לטיול שעוד יבוא, לג'מייקה המדהימה. אני מניחה שכל אחד כבר פינטז על חופיה הזהובים השרועים תחת הדקלים הכורעים לקראתך לשלום ועל עלמים חסונים ושחומים (סליחה, וגם נערות חן בצבע שוקולד) שמגישים מיץ ממנגו שהרגע נקטף, בכוס גבוהה ודקה לצד צלחת גדושה בקלמארי מטוגנים, זרזיף לימון דק כבר השלים את העבודה וכל מה שנותר הוא פשוט להתענג. הפנים הנוספות של ג'מייקה הן רבות ומגוונות ויש בה מה לעשות. בשישי לחודש פברואר למשל, יתקיימו החגיגות לציון יום הולדתו של בוב מארלי האיש והראסטות, ובשש עשרה לחודש יחגגו כל הלילה בנשף קנה הסוכר השנתי. (נשמע משעמם? לא כשמגלים איזה רום מדהים מייצרים שם) בתחום הקולינרי האהוב עלינו ג'מייקה מציעה אלפי מטעמים כמו לחם בננות, פודינג בטטה, מרק מאפונה אדומה ועוד ועוד. אני אספר לכם איך היה כשאחזור..
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת