אורן גירון לכל אותם אלו, שבישול הוא תחביב, או שרצים להופכו למקצוע ותמיד חלמו על לימודים בחו"ל, מוקדש הטור הבא. ללמוד בחו"ל, זה מעל הכל חוויה אדירה של טעמים, ריחות, מנטליות שונה, חברים חדשים ומקצוענות ללא פשרות. הקורדון בלו, מחוז לימודי האחרון, הוא אחד מבתי הספר לבישול ואפייה, הטובים בעולם. בית הספר פחת סניפים במספר מדינות נרחב על הגלובוס, ומציע קורסים במגוון נושאים הקשורים לתחום. אני ממליץ בחום לנסוע, ואפילו בשביל קורס קצר בן שבוע, ולראות את הידע והמקצוענות המשפריצה מכל כוון, להגשים את החלום הרטוב של כל חובב אוכל, ולחזור עם טעם של עוד ועוד.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת