נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת-חן כהן אני לא ממש אוהבת אוכל מטוסים ומכיוון שאני טסה הרבה לאחרונה מצאתי את עצמי מחפשת פתרונות טובים יותר. נכון שאפשר להכין כריך משובח בבית ולאכול בטיסה, אבל כמו בימי בית הספר אני תמיד אוכלת אותו בדרך לשדה. את המנוחה והנחלה שלי מצאתי בטרמינל ארבע החדש בשדה התעופה גי.אפ.קיי בניו יורק. ממש קרוב ליציאה לשערים, אחרי שעוברים את כל מזנוני המזון המהיר, נמצאת "דלנסיז". המסעדה מרווחת, ונראית כמו בר אפלולי, עם מבחר אלכוהול משובח ואוכל שווה בהחלט. אנחנו ניסינו את חטיפי העוף שהיו בגודל של שניצל בינוני, פריכים וחמים, מוגשים עם צ'יפסים שמנים, ומרק דגים מצויין. המחירים סבירים בעליל ולאחר ארוחה שכזו עלינו לטיסה שבעים ומבושמים וישנו עד שנחתנו בבן גוריון.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר