נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן (ניו יורק). לעיר הזאת יש המון מה להציע, וסיור קצר בסוגי האוכל שבזאגאט (אתר המסעדות הפופולרי) מציפים את החיך בציפייה עוד לפני הביס הראשון. היפניות תופסות חלק לא מבוטל בקרנבל הקולינרי וכיוון שסושי שף עדיין נחשב לבעל מקצוע מבוקש, הנה דרך מהירה לקבל גרין קארד (וזה בדוק.( כמה טיפים בכל זאת כדי לקלוע בול. ראשית היקרות הם בהחלט טובות אבל אם אתם לא מבינים גדולים בסושי, חבל לבזבז את הכסף על סושיות יוקרתיות. הדגה הטרייה מגיעה לעיר בימי שלישי, מה שאומר שרוב הסושיות הטובות סגורות ביום שני, אל תסמכו על מי שמבטיח לכם דגים טריים ביום שני . אז לכו ליאמה, גם סושי טוב מאוד, גם מחירים סבירים למדי וגם מנות נדיבות. לאלו שאוהבים את הרולים שלהם חריפים, הספייסי שלהם מעולה, אבל חריף מאוד. כתובת המסעדה: YAMA 38-40 Carmine St. (bet. Bedford & Bleecker Sts.) (212) 989-9330
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר