בת חן כהן (ניו יורק). לעיר הזאת יש המון מה להציע, וסיור קצר בסוגי האוכל שבזאגאט (אתר המסעדות הפופולרי) מציפים את החיך בציפייה עוד לפני הביס הראשון. היפניות תופסות חלק לא מבוטל בקרנבל הקולינרי וכיוון שסושי שף עדיין נחשב לבעל מקצוע מבוקש, הנה דרך מהירה לקבל גרין קארד (וזה בדוק.( כמה טיפים בכל זאת כדי לקלוע בול. ראשית היקרות הם בהחלט טובות אבל אם אתם לא מבינים גדולים בסושי, חבל לבזבז את הכסף על סושיות יוקרתיות. הדגה הטרייה מגיעה לעיר בימי שלישי, מה שאומר שרוב הסושיות הטובות סגורות ביום שני, אל תסמכו על מי שמבטיח לכם דגים טריים ביום שני . אז לכו ליאמה, גם סושי טוב מאוד, גם מחירים סבירים למדי וגם מנות נדיבות. לאלו שאוהבים את הרולים שלהם חריפים, הספייסי שלהם מעולה, אבל חריף מאוד. כתובת המסעדה: YAMA 38-40 Carmine St. (bet. Bedford & Bleecker Sts.) (212) 989-9330
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת