נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל מזמן מזמן אחור אחור, המצב פה היה אחר. בימים שפטריות מקופסא נחשבו למעדן, וסטייק סוליות היה מנה מקובלת במסעדות. בימים האלה רק עשירים מופלגים ובעלי קשרים במפלגה היו נוסעים לחו"ל ומגלים שיש אוכל טוב שם בחוץ. הם היו חוזרים עם נפלאות שלא נראו כדוגמתם, אמ אנד אמ, טובלרון ושוקולד מוצארט. עברו השנים, ואת כל סוגי השוקולד האמורים מייבאים לישראל וניתן למצוא אותם בכל פיצוציה (חוץ משוקולד הרשי'ז אבל הוא לא כזה מדהים). נכון, יש יצרני שוקולד מקומיים שלא נמצאים פה. אין פה סניף של "מזון דו שוקולט" (בית השוקולד) חנות השוקולד הפריזאית הכל כך מפורסמת בשוקולד המשובח שלה, אבל יש לנו את השוקולד המשובח שלנו שהוא בהחלט ברמה בין לאומית. אני לא מתכוון למפעלים הגדולים אלא לחנויות הקטנות של מקס ברנר גבריאל וחברים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר