נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן פריז היא עיר האורות, ללא צל של ספק. גם הבישול הצרפתי קנה לו שם ובעצם מהווה מאין בסיס לכל אימפרוביזציה קולינרית עכשווית, אבל הפעם אני רוצה לדבר על קינוחים. בפריז אני מוצאת מיני מאפה קטנים וחמודים (עיצוב וטעם) בכל קרן רחוב, אבל שאני רוצה להתפנק אני הולכת לאכול גלידה באי סן לואי. האי נמצא במרכזה של פריז, הוא ציורי מאוד ומלא בחנויות אומנות ואופנה קטנות, ויש בו בתי קפה ואפילו מסעדה גאלית עם שולחנות ארוכים וכמו שאומרים "אווירה" אבל עליה נדבר בפעם אחרת. הפעם אני ממליצה על גלידרייה. חוצים את הגשרון לאי, מכנסיית הנוטרדאם הולכים ברחוב המרכזי (St. Louis en L'Ille) והגלידה תהיה מצד ימין (אחרי המסעדה הגאלית). קשה לפספס כי יש שם תמיד תור, הטעמים אקזוטיים ונפלא לשלב קינוח זה לאחר טיול באי או באזור כולו. יש שמועות שהמקום סגור בימים שני ושלישי, שווה בדיקה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר