בת חן כהן פריז היא עיר האורות, ללא צל של ספק. גם הבישול הצרפתי קנה לו שם ובעצם מהווה מאין בסיס לכל אימפרוביזציה קולינרית עכשווית, אבל הפעם אני רוצה לדבר על קינוחים. בפריז אני מוצאת מיני מאפה קטנים וחמודים (עיצוב וטעם) בכל קרן רחוב, אבל שאני רוצה להתפנק אני הולכת לאכול גלידה באי סן לואי. האי נמצא במרכזה של פריז, הוא ציורי מאוד ומלא בחנויות אומנות ואופנה קטנות, ויש בו בתי קפה ואפילו מסעדה גאלית עם שולחנות ארוכים וכמו שאומרים "אווירה" אבל עליה נדבר בפעם אחרת. הפעם אני ממליצה על גלידרייה. חוצים את הגשרון לאי, מכנסיית הנוטרדאם הולכים ברחוב המרכזי (St. Louis en L'Ille) והגלידה תהיה מצד ימין (אחרי המסעדה הגאלית). קשה לפספס כי יש שם תמיד תור, הטעמים אקזוטיים ונפלא לשלב קינוח זה לאחר טיול באי או באזור כולו. יש שמועות שהמקום סגור בימים שני ושלישי, שווה בדיקה.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת