בת חן כהן המסעדות שהגעתי אליהם בשיטוטי הרבים בעולם מתחלקות לשתי קבוצות עיקריות: המתוכננות, ואלה שהגעתי אליהם במקרה. בשתי הקבוצות היו נפילות, ובשתיהן היו הצלחות ומכיוון שבסה"כ זו שאלה של טעם, אני ממשיכה במסורת ומנסה גם וגם. מסעדת קבנה Cabana משתייכת לאותן מסעדות שהגעתי אליהם במקרה. ככה הלכנו י' ואני בלילה ניו יורקי שלובי זרוע תוך טיפוס במעלה השדרה השלישית. אני סיימתי קניותיי בבלומינגדיילס,והוא ערב לימודי מפרך ויחד חיפשנו מונית שתיקח אותנו לצד השני של העיר לאכול. לא כ"כ הצליח לנו ומרוב ייאוש נכנסנו למקום הראשון שראינו שהיה נראה צבעוני להחריד על רקע המקומות האפלוליים שבסביבה. קבנה היא מסעדה קובנית קריבית או כפי שהיא מכנה את עצמה, נובו לטינית. הבישול הלטיני לא זכה לעדנה כמו הזמרים מבית היוצר של איגלסיאס ומרטין והאוכל הדובר ספרדית המפורסם הוא דווקא המקסיקני. הבישול הקריביאני מצטיין בקומבינציות של דגים ופירות ים, מבושלים יחד עם פירות טרופיים ומתובלים בהרבה פילפל, ויש גם שילובים עם בשר ועם עוף. ביחד עם האוכל ולצליליה הסוחפים משהו של גלוריה אסטפן שתינו סנגריה, שאולי אופיינית יותר לספרד אבל הלכה מצוין עם האוכל והשאירה אותנו שיכורים ונינוחים. המקום כמעט תמיד מלא, המחיר בינוני (35$ לארוחת ערב), והוא מאפשר למבקרים לטעום טעם עולמי אמיתי. אריבה! 1022 Third Av. bet. 60th&61st St., NYC 2129805678.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת