נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל אוכל מטוסים, ממש כמו אוכל של בית חולים, נחשב לשם נרדף לאוכל תעשייתי, שטעמו הרע מתחרה רק עם מראהו המרתיע. אבל כמו לכל כלל גם פה יש יוצאים מהכלל, האוכל בחברת קונטיננטל. לאחר ששיקללו בחברה את השפעות הגובה והלחות על המזון, הם בנו תפריט שאמנם אינו מתחרה במסעדות היוקרה אך בהחלט ברמה מספקת. בדרך לניו יורק אפילו חשבתי שהאיטריות ממש טעימות, בדרך חזרה, אחרי ניו יורק, נהייתי מפונק יותר, אבל זה כבר סיפור אחר.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר