מיקי פרנקל אוכל מטוסים, ממש כמו אוכל של בית חולים, נחשב לשם נרדף לאוכל תעשייתי, שטעמו הרע מתחרה רק עם מראהו המרתיע. אבל כמו לכל כלל גם פה יש יוצאים מהכלל, האוכל בחברת קונטיננטל. לאחר ששיקללו בחברה את השפעות הגובה והלחות על המזון, הם בנו תפריט שאמנם אינו מתחרה במסעדות היוקרה אך בהחלט ברמה מספקת. בדרך לניו יורק אפילו חשבתי שהאיטריות ממש טעימות, בדרך חזרה, אחרי ניו יורק, נהייתי מפונק יותר, אבל זה כבר סיפור אחר.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת