נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אשר וטורי אוכל טוב, צריך אווירה. ואני לא מתכוון רק ליין, נרות ועננה של סקס באוויר, אלא לתפאורה אותנטית, טיבעית כמוה ניתן למצוא במסעדת העוף הידועה באי מרטיניק שבים הקריבי. מרטיני (שאגב נחשב עדין לקולוניה צרפתית) הוא משהוא בין כפר צרפתי בפרובאנס לעיירה כושית במיסיסיפי . יערות גשם, שווקים ססגוניים, אוכלוסיה מקומית חמימה, וגסטרונומיה צרפתית במיטבה למרות מיעוט המסעדות באי. על מסעדת העוף היוצאת דופן במרטיניק שמעתי מחברים שלי, שישה יאכטונרים שכבשו את האי בעוד אחד ממסעותיהם. המסעדה נמצאת בלב יער גשם טרופי, שאיגואנות וקופים משוטטים בו חופשי. האב הוא הטבח, האם והבנות הן המלצריות, חלוקת תפקידים הוגנת לא? לא פחות משעה וחצי! (מורטות עצבים ונוצות) לקח לעוף להגיע לשולחן. הוא הוגש בקערת עץ כפרית, ובלוויית ירקות אקזוטים. פילה ידידתי מוכנה להישבע שזה העוף הטעים שאכלה מעודה. כמוה גם יתר חבריי. מאוחר יותר הבנו למה חיכינו כל כך הרבה זמן לעוף. בעלי המסעדה, משפחה נחמדה מאוד, תופסים את אחת התרנגולות בחצר, (כן, אותן תרנגולות שנתקלים בהן בכניסה למסעדה)וצולים אותה (לאחר ניקוי) על האש עם כל התבלינים המקומיים. אז אם מזדמן לכם לבקר במרטיניק אל תחמיצו שם את העוף.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר