מיקי פרנקל נסעתי לשבוע לניו-יורק, ובשביל לחסוך כסף למלון (נורא יקר שם) גרתי אצל חבר. כדי לא לצאת מאוד קמצן, וגם כי היה לחבר יום הולדת, הזמנתי אותו למסעדת Picholine היוקרתית הנמצאת ב-upper east side. כדי להיות לארג' עד הסוף שתינו מרטיני ו-וויסקי עד שהתפנה השולחן, הזמנו את תפריט הטעימות. מתוך 7 המנות (לא כולל מנת פתיחה ופטיפורים) אזכיר את כבד האווז המוקפץ ברוטב תאנים על פרושוטו וארוגולה, ואת ה-Partrige (סוג של עוף-ציד, חוגלה בעברית) ברוטב יין אדום וירקות שורש. יחד עם עוד כוס קפה, מיסים וטיפ הסתכם הערב בכ -$250. לא מעט, אבל שווה. Picholine 35 W. 64th St. (between Broadway & Central Park West) New York, NY, 1-212-724-8585
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת