נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל נסעתי לשבוע לניו-יורק, ובשביל לחסוך כסף למלון (נורא יקר שם) גרתי אצל חבר. כדי לא לצאת מאוד קמצן, וגם כי היה לחבר יום הולדת, הזמנתי אותו למסעדת Picholine היוקרתית הנמצאת ב-upper east side. כדי להיות לארג' עד הסוף שתינו מרטיני ו-וויסקי עד שהתפנה השולחן, הזמנו את תפריט הטעימות. מתוך 7 המנות (לא כולל מנת פתיחה ופטיפורים) אזכיר את כבד האווז המוקפץ ברוטב תאנים על פרושוטו וארוגולה, ואת ה-Partrige (סוג של עוף-ציד, חוגלה בעברית) ברוטב יין אדום וירקות שורש. יחד עם עוד כוס קפה, מיסים וטיפ הסתכם הערב בכ -$250. לא מעט, אבל שווה. Picholine 35 W. 64th St. (between Broadway & Central Park West) New York, NY, 1-212-724-8585
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר