בת חן כהן את ניו יורק אני מאוד אוהבת, זו לא הצהרה זו עובדה .הרבה כבר דיברו על כור ההיתוך הניו-יורקי שלא פסח על מקדשי האוכל בעיר. אחד המקומות שאני תמיד שמחה לחזור אליו הוא פננג Penang הסניף שלהם ברח' ספרינג הוא המקדש הפרטי שלי לארוחת צהריים. פננג : ע"ש עירם במלזיה של הבעלים אינה דומה למסעדות הסיניות של צ'יינה טאון, לא תמצאו מפות פלסטיק וניילונים על השולחן אלא שילוב מנצח של ריחות ג'ינגר, למון גארס וקארי לצד תפאורת עץ ואומנות מלזית על הקירות. מה אוכלים שם? תנסו את Roti canai (רוטי קנאי) לחם טעים במיוחד שמוכן במקום ונראה כמו קרפ מקומט , אשר נאכל יחד גם עוף מבושל עם חלב קוקוס וקארי ותפו"א חריף ומומלץ. תנסו גם את ה-Satay, עוף או בשר במרינדה על שיפוד מוגש עם רוטב בוטנים (לא דומה לסאטה המוגש בחלק ממסעדות ארצנו), יש גם מנות עוף שמוגשות בתוך חצי אננס ומנות צמחוניות של ירקות. אם אתם מעשנים תצטרכו לשבת בכניסה, אם תתאפקו תוכלו ליהנות מהאווירה בפנים. לקינוח אני ממליצה על הפנקייק בוטנים . 109 Spring St. (bet Mercer & Greene) (212) 274-8883.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת