חזרתי השבוע מפראג , והנה שורת חוויות תזונתיות: האוכל הצ'כי מחריד. מדובר בבשר מיובש, עם כרוב מאודה, וכופתאות לחם בלתי מוסברות. זה מה שמגישים בכל המסעדות – וזה על גבול הבלתי אכיל. אין פלא שהצ'כים, ובמיוחד הצ'כיות, כל כך רזים. עם כזה אוכל , באמת כבר עדיף לא לאכול בכלל. ובאמת ניכר כי במקום לאכול רוב הצ'כים מעדיפים לשתות בירה. הבירה הצ'כית היא מצויינת אגב. בכל מקום , וגם זולה מאוד. אז מה עושים בפראג? אוכלים במסעדות איטלקיות, או במקדולנדס
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת