נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
חזרתי השבוע מפראג , והנה שורת חוויות תזונתיות: האוכל הצ'כי מחריד. מדובר בבשר מיובש, עם כרוב מאודה, וכופתאות לחם בלתי מוסברות. זה מה שמגישים בכל המסעדות – וזה על גבול הבלתי אכיל. אין פלא שהצ'כים, ובמיוחד הצ'כיות, כל כך רזים. עם כזה אוכל , באמת כבר עדיף לא לאכול בכלל. ובאמת ניכר כי במקום לאכול רוב הצ'כים מעדיפים לשתות בירה. הבירה הצ'כית היא מצויינת אגב. בכל מקום , וגם זולה מאוד. אז מה עושים בפראג? אוכלים במסעדות איטלקיות, או במקדולנדס
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר