והפעם שתי המלצות קטנות על מסעדות בטוקיו שמגישות מנות מקוריות ששוות טעימה ועוד רשימה ארוכה של מסעדות באתר המצורף: מסעדת "מיוקו", מומלץ לנסות את ה"הוטו": אטריות דקות בסידור מסורתי ויפיפה, בשילוב צדפות, פטריות, בשר-חזיר וקימצ'י (מאכל קוראני), מרק בשר ופטריות עם ירקות מבעבעים בקדרת ברזל. סלט "אנדון", סלט קר עם אטריות בשילוב ירקות, עוף, טונה, סרטן, צלופח או מיקס פירות-ים, התפריט אומנם ביפנית אך התמונות בו גדולות כך שנוח להזמין. במסעדת "פוט ופוט" אפשר לטעום את הקארי היפני שרחוק מאוד מבן-דודו ההודי, אך טעים בדרכו שלו, נמצא בכל מקום ונחשב ממש כתבשיל לאומי, במסעדה מוגש הקארי במספר סגנונות ובשילוב מנות רבות, כדאי לדעת ש"צ'ו" זה חריף, "קו-צ'י" זה חריף מאוד ו"אמה" זה בינוני. Myoko : Shinto Bldg 1F, 1-17-2 Shibuya, Shibuya-ku (3499 3450) Shibuya station. Open 11am-11pm daily. Pot & Pot: 21-7 Uchidagawa-cho, Shibuya-ku (3461 0788) Shibuya station. Open 24 hours daily. Branches Yuwa Bldg 1F, 2-13-6 Yoyogi, Shibuya-ku (5358 7054). Shinjuku station; 5-6-25 Minami-Aoyama, Minato-ku (3400 4920). Omotesando station.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת