נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
והפעם שתי המלצות קטנות על מסעדות בטוקיו שמגישות מנות מקוריות ששוות טעימה ועוד רשימה ארוכה של מסעדות באתר המצורף: מסעדת "מיוקו", מומלץ לנסות את ה"הוטו": אטריות דקות בסידור מסורתי ויפיפה, בשילוב צדפות, פטריות, בשר-חזיר וקימצ'י (מאכל קוראני), מרק בשר ופטריות עם ירקות מבעבעים בקדרת ברזל. סלט "אנדון", סלט קר עם אטריות בשילוב ירקות, עוף, טונה, סרטן, צלופח או מיקס פירות-ים, התפריט אומנם ביפנית אך התמונות בו גדולות כך שנוח להזמין. במסעדת "פוט ופוט" אפשר לטעום את הקארי היפני שרחוק מאוד מבן-דודו ההודי, אך טעים בדרכו שלו, נמצא בכל מקום ונחשב ממש כתבשיל לאומי, במסעדה מוגש הקארי במספר סגנונות ובשילוב מנות רבות, כדאי לדעת ש"צ'ו" זה חריף, "קו-צ'י" זה חריף מאוד ו"אמה" זה בינוני. Myoko : Shinto Bldg 1F, 1-17-2 Shibuya, Shibuya-ku (3499 3450) Shibuya station. Open 11am-11pm daily. Pot & Pot: 21-7 Uchidagawa-cho, Shibuya-ku (3461 0788) Shibuya station. Open 24 hours daily. Branches Yuwa Bldg 1F, 2-13-6 Yoyogi, Shibuya-ku (5358 7054). Shinjuku station; 5-6-25 Minami-Aoyama, Minato-ku (3400 4920). Omotesando station.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר