נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בחוף ראס א-שטן יושבים בדואי שהתחתן עם ישראלית, בנם... ומוסא, ביחד הם מנהלים כשלושים חושות קצת יותר מודרניות מהרגילות במקום. הייחוד- מצע קש בחושה.

החושות עצמן מתחלקות לכאלו שאפשר לישון בהן על האדמה (אסון שעולה 15 לירות (לירה מצרית = 1.30 שקל) או על בטונדה - 25 לירות). המקלחות לא בחדרים והשרותים בול פגיעה. בכל זאת אפשר להרגיש הבדל ברמת האוכל וההיגיינה. המסעדה היא חושה גדולה שבה יושבים על מזרונים וכריות, אוכלים ומשחקים שש-בש (המרחק הוא 10 צעדים מהחושות שבהן ישנים).

ארוחת בוקר: ארוחה ישראלית- חביתה, סלט, ופיתה עם ריבה בצד (15-20 לירות), בקינוחים שמשתלבים בכל ארוחה יש פנקייק בננות, קוקוס ודבש - מצוין (15 לירות). יש סחלב מעולה ומיץ טבעי (בעונה).

ארוחת צהרים: לאלה שאין להם כסף הפתרון הוא צ'יפס - אחלה צלחת בעשר לירות (אין קטשופ) או פיצה ירקות בחמש עשרה. הגבינה הצהובה טיפה מלוחה אבל טעימה מאוד. טחינה חובה (שוב כי אין קטשופ) - 5 לירות, מגיע עם שתי פיתות בדואיות (הכלאה בין לאפה לאבק).
יש ספגטי ברוטב עגבניות בנוסח מצרי - לא משהו ויש כל מיני סלטים, חצילים, מטבוחה, חומוס (הטחינה יותר טובה, כאמור) ירקות, תפוחי אדמה - כל סלט 5 לירות.
למי שיש כסף: מומלץ להתפנק על איזה דג מתוך מבחר של 5 דגים!!! שמגיעים גם כן עם סלט, אורז, טחינה ופיתות (30 לירות). או בפרות ים, שרימפס וקלמרי טריים וטובים.
המנות גדולות וטובות הווה אומר, יש פינוק עם כמות מאכלי הים. בארוחת ערב: כמו ארוחת בוקר.

טיפים: כל הזמן אוכלים סחלב סוף הדרך במחיר 5 לירות, עדיף לבוא עם סיגריות ולהיזהר מאוד לא להעביר בגבול סמים ותחמושת.

אה.. ותחפשו את מוסא.…
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר