נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מישהו חישב פעם, שאם היו מבודדים את איזור עמק הסיליקון שבקליפורניה, והופכים אותו למדינה הוא היה הופך למדינה השישית בעושרה בעולם. סביר להניח שאם היו עושים את אותו תרגיל על איזור הוול סטריט, הסיטי של ניו יורק, התוצאות לא היו רחוקות בהרבה.באיזור בו מסתובבים כל כך הרבה כרישים עשירים, יש כמובן גם הרבה מקומות שמציעים להם טרף מזדמן, לארוחת צהריים עיסקית, או ישיבת ערב חשובה. אחד המקומות האלה הוא בר המסעדה של מורגן ויליאמס, שמשרת את הברוקרים המצליחים - בהצלחה לא פחותה, כבר 14 שנה.

מבחר היינות במקום עצום כמובן, במחירים משתנים. בכל הקשור למזון מוצק יותר, המבקר של "ניו יורק בייטס" מציין לטובה את מנת הסלמון המעושן, את מרק תפוחי האדמה, את השרימפס עם פטוצ'יני, את הצ'ילי, ואת פודינג האורז שהוגדר בפיו כ"טוב ביותר שאכלתי מעודי". המנות כולן גדולות ומשביעות. המחירים לא זולים במיוחד, אבל בשעות הצהריים אפשר לאכול ארוחה משביעה במחיר סביר, אם כי את מרבית הסועדים, שבעבורם משכורת של 100 אלף דולר בחודש זה סטנדרט, סביר להניח ששאלת ההוצאות לא ממש מעניינת.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר