מישהו חישב פעם, שאם היו מבודדים את איזור עמק הסיליקון שבקליפורניה, והופכים אותו למדינה הוא היה הופך למדינה השישית בעושרה בעולם. סביר להניח שאם היו עושים את אותו תרגיל על איזור הוול סטריט, הסיטי של ניו יורק, התוצאות לא היו רחוקות בהרבה.באיזור בו מסתובבים כל כך הרבה כרישים עשירים, יש כמובן גם הרבה מקומות שמציעים להם טרף מזדמן, לארוחת צהריים עיסקית, או ישיבת ערב חשובה. אחד המקומות האלה הוא בר המסעדה של מורגן ויליאמס, שמשרת את הברוקרים המצליחים - בהצלחה לא פחותה, כבר 14 שנה.
מבחר היינות במקום עצום כמובן, במחירים משתנים. בכל הקשור למזון מוצק יותר, המבקר של "ניו יורק בייטס" מציין לטובה את מנת הסלמון המעושן, את מרק תפוחי האדמה, את השרימפס עם פטוצ'יני, את הצ'ילי, ואת פודינג האורז שהוגדר בפיו כ"טוב ביותר שאכלתי מעודי". המנות כולן גדולות ומשביעות. המחירים לא זולים במיוחד, אבל בשעות הצהריים אפשר לאכול ארוחה משביעה במחיר סביר, אם כי את מרבית הסועדים, שבעבורם משכורת של 100 אלף דולר בחודש זה סטנדרט, סביר להניח ששאלת ההוצאות לא ממש מעניינת.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת