נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
"קולוקולו" היא הסושיה החווייתית ביותר בלונדון.
לא הטובה ביותר, או המושקעת ביותר או זאת עם
המלצרים הכי מלוכסנים. "קולוקולו" הוא המקום
שמביא את חוויית הסושי-בר למיצוי המקסימלי שלו.
אני אסביר: בארבע השנים האחרונות הפך מוסד
הסושי-בר, בעיקר בניו יורק, למייצג התרבות
המודרנית, ההייטקית,המעוצבת והמתוחכמת.
אנשים לא באים לסושי-בר רק כדי לאכול סושי.
את זה הרי אפשר לעשות בכל אחת מהמסעדות
המזרח אסיאתיות הרבות (וגם בחלק גדול מהמסעדות
הלא מזרח אסיאתיות.) העיצוב ההייטקי הנוצץ של
סושי-ברים, המוסיקה האלקטרוני, כל האווירה
משדרת משהו אחר, משהו חדש. אכילה בסושי-בר היא
חוויית המודרניות. כל נגיסה במאקי או בניגירי
בסושי-בר היא נגיסה במאה ה 21- . מבחוץ לא נראית
"קולוקולו" כמקום הבשורה של המודרניות.
סתם מבנה לונדוני טיפוסי, עשוי לבנים חומות.
המפגש הראשון מתרחש עם פתיחת הדלת.
הצבע השלט הוא אדום, אורות ניאון מהבהבים מעל,
הכל מסביב מבריק ומתכתי. המוסיקה נעה בין
האלקטרונית ליפנית אלקטרונית. אין ב"גיליגולו"
שולחנות. ב"קולוקולו", בהתאם לייעודה כסושי-בר,
יש רק בר ארוך ורחב, החוצה את כל חלל המקום.
ובמרכז הבר עוברת האטרקציה של המקום - סרט נע
ועליו בכל סיבוב מונחות מנות חדשות.
משהו תפס לך את העין? פשוט שלח את היד וקח.
תגידו שזאת לא תמצית התרבות החדשה שלנו,
היוזמה האישית והסיפוקים המהירים. למה לחכות
למלצר? שם מנות הסושי,הושט היד וגע בם.
התמחיר מתבצע לפי הצבע של הצלחת. על הבר פזורים
תפריטים המסבירים את התמחור (הצלחת הלבנה היא
הכי זולה, האדומה הכי יקרה) וכן מופיע בהם מבוא
קצר ומאיר עיניים על המטבח היפני - שמות, מושגים
ומרכיבים.
בסוף הארוחה מגיעה מלצרית (הנה, נמצא לה עיסוק
סוף סוף) מסתכלת על הצלחות הריקות הנערמות לצד
הסועד ועורכת לואת החשבון.
תפקידן הנוסף של המלצריות, כולן גבוהות, שדופות,
לבושות בגדים מתכתיים מינימליסטיים ועוטות פאות
קארה אדומות או כחולות, הוא להביא את המשקאות.
תעברו ב"קולוקולו" לביקור במאה ה 21- . יהיה מעניין.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר