נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
איך שומרים שהכרוב האדום לא ידהה בבישול? מוסיפים למי הבישול חומץ. איך שומרים שאגס, תפוח או בננה לא ישחירו? מטפטפים עליהם מיץ לימון.

איך שומרים שתפוח אדמה לא ישחיר בין הקילוף לבישול? שומרים אותו בכלי מלא מים.

איך שומרים על צבעו הירוק המודגש של האספרגוס? לאחר טבילה קצרה במים רותחים,
מעבירים מיד למים קרים מאד לעצירת הבישול ושימור רעננות הצבע.

איך מוסיפים צבע בורדו מיוחד וטעם חמצמץ לתבשיל? מוסיפים תבלין שנקרא סומק.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של מיקי פרנקל

יקבי קיסריה
החגים מאחורינו
דייג אוהב דגים?
פלאי המקפיא
באיזה טמפרטורה מגישים יין?
White Russian + Home Run
בריאות זה לא בריא
זוועות חג שבועות
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר