איך שומרים שהכרוב האדום לא ידהה בבישול? מוסיפים למי הבישול חומץ. איך שומרים שאגס, תפוח או בננה לא ישחירו? מטפטפים עליהם מיץ לימון.
איך שומרים שתפוח אדמה לא ישחיר בין הקילוף לבישול? שומרים אותו בכלי מלא מים.
איך שומרים על צבעו הירוק המודגש של האספרגוס? לאחר טבילה קצרה במים רותחים,
מעבירים מיד למים קרים מאד לעצירת הבישול ושימור רעננות הצבע.
איך מוסיפים צבע בורדו מיוחד וטעם חמצמץ לתבשיל? מוסיפים תבלין שנקרא סומק.
כתבות נוספות של מיקי פרנקל
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת