נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
תבניות לקוביות קרח. מפלסטיק, אלומיניום, סיליקון, ניילון, קשיחות, גמישות, מתפרקות, שקופות, בשלל צבעים וצורות ובכלל, רב שימושיות.

כבר מזמן אני לא מאחסן מים לקרח בתבניות האלו (פעם בחודש אני רוכש שקית קרח בתחנת הדלק), אלא משתמש בהם למטרות שונות וזה הזמן לשתף אתכם:

בהכנת צירים מכל סוג שהוא (שבשל זמן הכנתם הרב מכינים תמיד 10 ליטר בבת אחת..),
במקום להקפיא במכלים גדולים, כשקשה תמיד "לשבור" מהם את הכמות הרצויה, הם נכנסים לתבניות הקרח השונות (החביבות עלי במיוחד הן אלו מסיליקון) ובבוא העת, בשליפה מהירה: ישר לתבשיל או לרוטב.

אותו שימוש נעשה להקפאה של רוטב עגבניות ביתי או כל נוזל מרוכז אחר, שהופך את האחסון והשימוש לתענוג.

אפילו ממתקים אפשר להכין כך: ממיסים שוקולד מכל סוג שהוא, מוסיפים לו כל תוספת אהובה (אגוזים, צימוקים, קורנפלקס), מעבירים לתבניות (אלו עם הצורות המעניינות), מצננים ובקלות מחלצים מהתבניות: והכנתם ממתקים במו ידיכם!

לא משנה מה תבחרו להכין, שיהיה בכיף!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר