נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אחרי שמשקיעים שעות בתכנון התפריט, בעריכת הקניות, בטיגונים ערבובים בישולים, וארוחת החג מוכנה, כדאי להקדיש קצת זמן לסידור השולחן.

זה לא חייב להיות כרוך בהשקעות כספיות גדולות וגם לא מצריך כשרון אומנותי נדיר. קצת מקוריות והשולחן הופך למשהו חגיגי הרבה יותר, והשמחה גדלה.

הנה רעיון באמת פשוט שממש עושה טוב לשולחן וללב. בין הצלחות כדאי לפזר פרחים קטנים (פרחי בר בגווני צהוב וסגול נראים מדהים על רקע של מפה לבנה) ועלים רעננים. השולחן יהיה צבעוני ומיוחד וחג שמח מובטח.

שנה טובה!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
המצב בטטה
אוכל מקומי
טיגוני קיץ
חיוך משוקולד
פיצה הסטורית
במבה והראש היהודי
טוקופיה
עולם נעלם
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר