נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
נכון אני לפעמים קצת היסטרית ומקדימה במאוד את המאוחר אבל ההכנות שלי השנה לחג הן קצת שונות, השנה אני מכינה מתנות, יותר נכון רוקחת ריבות ואופה עוגיות.

תקראו לזה המצב הכלכלי או השעמום האין סופי מלקבל קערות מעוצבות, החלטתי שאם אני יודעת אני אנסה, אחרי הכל לא לחינם רכשתי את כל להיטי הבישול והאפייה בשבוע הספר.

אם בקונבנציונלי עסקינן, הולכים על ריבה גנרית של פרי אחד (אגסים, או שזיפים למשל) או שמשלבים כמה ביחד. המגוונים יכולים להכין ריבת בצל או אפילו חצילים ועגבניות. אם לא מצאתם מתכון מתאים, הכנסו כמוני לאחד מפורומי המתכונים הקיימים ברשת (ראו לינקים) וקהל גולשים נדיב במיוחד ישמח לסייע במתכונים וטיפים.

ספרו איך היה וטרום חג שמח.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ברזיל בגמר
ברזיל בגמר
אירוע היסטורי
אירוע היסטורי
סמטת מזארין, פינת משכית
לא על הנוף לבדו
עשה עלייה
שתזכה לחיי מדף ארוכים
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר