נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אין כמו פלפלים צלויים בליווי שמן זית שום ולימון, על פרוסת לחם טרי.

החלק המעצבן בצליה הוא קילוף הפלפלים. הסוד לקילוף קל הוא להכניס את הפלפלים מיד לאחר הצלייה לשקית ניילון ולהמתין מעט.

הפלפלים יזיעו בשקית והקילוף הופך להיות עניין של שניות.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
המצב בטטה
אוכל מקומי
טיגוני קיץ
חיוך משוקולד
פיצה הסטורית
במבה והראש היהודי
טוקופיה
עולם נעלם
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר