נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
משהו רומנטי לימות השרב הנוראיים הפוקדים אותנו, איך לייבש עגבניות בבית.

למה רק שאנחנו נתייבש בחום ובשרב? עונת עגבניות התמר בעיצומה, ואין דבר נפלא וטעים יותר מעגבניות חצי מיובשות מתוצרת בית.הולכים לשוק ביחד, קונים ארגז עגבניות מזן תמר (המחירים ממש מצחיקים), מגיעים ביחד הביתה, מדליקים ביחד את המזגן בפול ווליום, חוצים ביחד את העגבניות לאורכן, מסדרים ביחד על מגשי התנור כשהחתך כלפי מעלה, בוזקים ביחד מעט מלח גס, ענפי טימין ופלחי שום ומכניסים ביחד לתנור בחום של תשעים מעלות ללילה שלם.

הולכים לסלון ביחד, מוזגים קולה קרה עם הרבה קרח ביחד ונרגעים ביחד. למחרת, מצננים את העגבניות ביחד, מעבירים ביחד לצנצנת מעוקרת, ממלאים ביחד בשמן זית - ויש לנו עגבניות מדהימות לכל השנה.

תודו שזה רומנטי...

חג אהבה מתוק.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר