נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
רבים כבר ידעו לציין לפני עבדכם הנאמן שהקיץ, שגורם לעילפון תלת חודשי מתמשך, פשוט מבריח את כולנו מהמטבח, גם את אלו שבימים כתיקונם (זאת אומרת חורף), מסוגלים לטרוח שעות מעל סירים מבעבעים.

לאכול צריך בכל זאת, אז הנה משהו מהיר וטעים שמתאים במיוחד עם לימונדה קרה. לוקחים מהמקרר פלפלים בכל מיני צבעים, קישוא, חציל, בצל וכל ירק אחר שנראה לכם מתאים, וחותכים לפרוסות או לרבעים. טובלים בביצה טרופה, מגלגלים בפירורי לחם (ותרשו לי לשתף אתכם בסוד: פירורים מתובלים של פרג, משוק לווינסקי. אתם לא תבינו איך אכלתם שניצל לפני זה), ומטגנים בשמן עמוק.

נכון, זה משמין, ונורא חם מעל סיר הטיגון, אבל זה באמת מהיר, ושווה את זה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
המצב בטטה
אוכל מקומי
חיוך משוקולד
פיצה הסטורית
במבה והראש היהודי
טוקופיה
עולם נעלם
המיקרוגל והפריכות האבודה
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר