רבים כבר ידעו לציין לפני עבדכם הנאמן שהקיץ, שגורם לעילפון תלת חודשי מתמשך, פשוט מבריח את כולנו מהמטבח, גם את אלו שבימים כתיקונם (זאת אומרת חורף), מסוגלים לטרוח שעות מעל סירים מבעבעים.
לאכול צריך בכל זאת, אז הנה משהו מהיר וטעים שמתאים במיוחד עם לימונדה קרה. לוקחים מהמקרר פלפלים בכל מיני צבעים, קישוא, חציל, בצל וכל ירק אחר שנראה לכם מתאים, וחותכים לפרוסות או לרבעים. טובלים בביצה טרופה, מגלגלים בפירורי לחם (ותרשו לי לשתף אתכם בסוד: פירורים מתובלים של פרג, משוק לווינסקי. אתם לא תבינו איך אכלתם שניצל לפני זה), ומטגנים בשמן עמוק.
נכון, זה משמין, ונורא חם מעל סיר הטיגון, אבל זה באמת מהיר, ושווה את זה.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת