תפוחי אדמה הם ירק מכשיל. מצד אחד מלאים בנוזלים, כאילו הם על בסיס מים, ומצד שני הם מלאים סידן ופחמימות. אבל איך שלא נסתכל על זה, זה טעים.
מכיוון שהקיץ הגיע ואני עושה גיחה למשפוחה בשוויץ נזכרתי ברושטי, מין לביבת תפו"א גדולה טיפוסית ומשם בא הרעיון.
כאשר מגרדים תפוחי אדמה להפכם ללביבות, אפשר לגרד על גבי מגבת מטבח (נקייה כמובן) ואז לאסוף את קצוות המגבת ובתנועות סיבוביות לסחוט את גרידת התפודים. גרידה יבשה מטגנת טוב יותר. נסו, מה יש לכם להפסיד.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת