נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
יין אדום צריך להגיש בטמפרטורת החדר גם בקיץ כשהחדר לוהט?לא. יין אדום מגישים בטמפרטורה של 20 מעלות. בחורף זו טמפרטורת החדר, אבל בקיץ כדאי להכניס אותו למקרר לעשר דקות, ואם הוא צעיר אפילו לחצי שעה. יין לבן כדאי להכניס למקרר שלוש שעות לפני ההגשה אבל לא לשכוח אותו שם ליום שלם כי אז הוא יאבד מהטעם. גם הטריק של להכניס אותו לעשר דקות למקפיא פוגע בטעם
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של מיקי פרנקל

יקבי קיסריה
החגים מאחורינו
דייג אוהב דגים?
פלאי המקפיא
White Russian + Home Run
בריאות זה לא בריא
זוועות חג שבועות
דגים ליד הבורסה
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר