יין אדום צריך להגיש בטמפרטורת החדר גם בקיץ כשהחדר לוהט?לא. יין אדום מגישים בטמפרטורה של 20 מעלות. בחורף זו טמפרטורת החדר, אבל בקיץ כדאי להכניס אותו למקרר לעשר דקות, ואם הוא צעיר אפילו לחצי שעה. יין לבן כדאי להכניס למקרר שלוש שעות לפני ההגשה אבל לא לשכוח אותו שם ליום שלם כי אז הוא יאבד מהטעם. גם הטריק של להכניס אותו לעשר דקות למקפיא פוגע בטעם
כתבות נוספות של מיקי פרנקל
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת