נגישות
נגישות

לא בוכים על חלב שהחמיץ

כמה פעמים התעוררתם בבוקר, שמחים וטובי לב, ניגשתם למטבח, לחצתם על קומקום המים, שמתם כפית קפה גדושה בכוס, הלכתם לצחצח שיניים, חרתם למטבח, מזגתם את המים על הקפה, מזגתם גם חלב ו.. מה זה?! גושים?! החלב מקולקל!!!

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
אורן גירון
אורן גירון
תאריך פרסום: 09/10/2005, 11:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
כמה פעמים התעוררתם בבוקר, שמחים וטובי לב, ניגשתם למטבח, לחצתם על קומקום המים, שמתם כפית קפה גדושה בכוס, הלכתם לצחצח שיניים, חרתם למטבח, מזגתם את המים על הקפה, מזגתם גם חלב ו.. מה זה?! גושים?! החלב מקולקל!!!

אז פתרון פלא לחלב אינסטנט שלא מתקלקל אין לי (לפחות לא עכשיו), אבל מה לעשות עם חלב שהחמיץ?

יוגורט ביתי.

קלי קלות:
שמים את החלב בסיר ומחממים אותו לטמפרטורת הגוף (כאשר טובלים בו אצבע, לא מרגישים הבדלי טמפרטורה). מוסיפים לו 2 כפות יוגורט טבעי (כן, זה מהמדף השני במקרר, זה שעומד שם כבר שבועיים..) ונותנים לכל העסק להתגבן (גבישים לבנים ומוצקים יצופו למעלה).

מעבירים הכל לבד חיתול, מעמידים מעל קערה או קושרים לברז הכיור, ולאחר שעתיים שלוש יש יוגורט!!! טעים קל וביתי.
אם נשאיר את היוגורט עוד שלוש ארבע שעות תתקבל לבנה סמיכה, חמצמצה וטעימה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר