מיקי פרנקל קצח, ובלעז nigella הוא גרגירים שחורים בגודל של שומשום, מופיע בעיקר בגבינות שמיוצרות על ידי רועים בגליל (מהאלה שמגדלים את העיזים במערה, ועושים להם רייקי לפני כל חליבה). נמצא גם על מאפים ובורקסים. ערער, ובלשון הגויים juniper הוא תבלין למרינדות, שהדבר הכי טוב שאפשר להכין ממנו זה מרטיני (בהיותו המרכיב לג'ין) קוריאנדר, זה בעצם כוסברה אבל נשמע הרבה יותר טוב. השווה את "נופית, האין זה אניץ קוריאנדר מבהיק בשלהבתו הירוקה מבין שינייך", לבין: "מיטל (במלעיל) כפרה, עוד פעם נתקע לך כוסברה בשניים"
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת