אורן גירון עכשיו, בסוף החורף, כשכל פירות ההדר בשיאם, זה הזמן לנצל את קליפתם ומיצם לקיץ הקרב ומגיע. נגרר על פומפייה דקה קליפה של עשרה לימונים ו5 תפוזים (ללא הציפה הלבנה המרירה), נערבב, נכניס לקופסא אטומה הרמטית (כזו של טאפרוור מאוד טובה) והופ לפריזר. כך כל מתכון של עוגה או עוגיות הדורשים קליפה מגוררת, יקבלו ניחוח חורפי טרי של הדרים בשליפה ישירה מהפריזר. לגבי המיץ ניתן לסחוט את הפירות שגיררנו, להקפיא בתבנית של קוביות קרח וכך יש לנו מיץ טבעי קפוא בשלוף לתיבול של מנות, סלטים או להכנת כוס לימונדה צוננת. קיץ נעים וטעים.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת