נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אורן גירון עכשיו, בסוף החורף, כשכל פירות ההדר בשיאם, זה הזמן לנצל את קליפתם ומיצם לקיץ הקרב ומגיע. נגרר על פומפייה דקה קליפה של עשרה לימונים ו5 תפוזים (ללא הציפה הלבנה המרירה), נערבב, נכניס לקופסא אטומה הרמטית (כזו של טאפרוור מאוד טובה) והופ לפריזר. כך כל מתכון של עוגה או עוגיות הדורשים קליפה מגוררת, יקבלו ניחוח חורפי טרי של הדרים בשליפה ישירה מהפריזר. לגבי המיץ ניתן לסחוט את הפירות שגיררנו, להקפיא בתבנית של קוביות קרח וכך יש לנו מיץ טבעי קפוא בשלוף לתיבול של מנות, סלטים או להכנת כוס לימונדה צוננת. קיץ נעים וטעים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר