נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן התשובה היא אבטיח קר עם גבינה. לא משנה מה השאלה שעומדת על הפרק בתחילת העונה של הקיץ, בואם של החמסינים הבלתי נסבלים, הזבובים היתושים ויתר הדברים שמתעופפים לנו הלוך ושוב. אין דבר שקלח אבטיח עסיסי לא יכול עליו. הקפידו לצנן לפני ההגשה, לחתוך גבינה מלוחה לקוביות קטנות ולהירגע. למבוגרים שבינינו קיימת אופציה להזריק כמות איתנה של וודקה "לחיזוק" טעמו של האבטיח ולהפוך אותו לקינוח לגדולים. קיץ חם ונעים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר