נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אורן גירון יום העצמאות. מנגלים בכל פינה, גינה, יער וכיכר מוריקה. עונת ה"על האש" נפתחת רשמית, וכמו בכל שנה, גם השנה מחפשים חידושים על הרשת הלוהטת. אני רוצה להביא לכם חידוש מרענן, של שיפודי רוזמרין לבשר (או עוף או דגים), המעניקים לו טעם משגע (והם גם מאוד יפים). אז מה עושים? פשוט. מענף רוזמרין (שניתן להשיג בכל סופר או בכל פינת רחוב ישראלי ממוצעת)מורידים ¾ מהעלים התחתונים, כך שנשארת מין כרבולת ירוקה על הענף העירום, ומשפדים עליו את הבשר, העוף או הדג. פשוט כך. מניחים על המנגל, צולים, ולא מאמינים איזו ארומה פתאום מקבל השיפוד ואיך לא חשבו על זה קודם. חג שמח
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר