אורן גירון יום העצמאות. מנגלים בכל פינה, גינה, יער וכיכר מוריקה. עונת ה"על האש" נפתחת רשמית, וכמו בכל שנה, גם השנה מחפשים חידושים על הרשת הלוהטת. אני רוצה להביא לכם חידוש מרענן, של שיפודי רוזמרין לבשר (או עוף או דגים), המעניקים לו טעם משגע (והם גם מאוד יפים). אז מה עושים? פשוט. מענף רוזמרין (שניתן להשיג בכל סופר או בכל פינת רחוב ישראלי ממוצעת)מורידים ¾ מהעלים התחתונים, כך שנשארת מין כרבולת ירוקה על הענף העירום, ומשפדים עליו את הבשר, העוף או הדג. פשוט כך. מניחים על המנגל, צולים, ולא מאמינים איזו ארומה פתאום מקבל השיפוד ואיך לא חשבו על זה קודם. חג שמח
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת