נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אדווה גן סתיו אם קורה לכם שהפלפלים החריפים שקניתם הם פשוט חריפים מדי, ולשון אנושית (לא כולל הזקן התימני מהמכולת) פשוט לא יכולה להם, זה הפיתרון: לטגן או לצלות את הפלפלים, לקלף ולרסק למחית. להוסיף שיני שום קלופות והרבה שמן זית. מעט מהמחית הזו ישפר פלאים כל שקשוקה, פסטה ותבשיל דגים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר