נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אדווה גן סתיו לחובבים מושבעים של הסרט "עגבניות ירוקות מטוגנות" (כמוני) הכותרת הנ"ל תזכיר דברים אחרים אבל לשאר עם ישראל, מדובר פשוט ברוטב, וטוב שכך. בכל אופן, היום נדבר על רוטב לסלט. לכאורה אין בזה הרבה חידוש אבל אחרי שתכינו ותטעמו, תבינו. הרוטב פשוט להכנה אבל משדרג כל סלט בכמה דרגות. ראשית, אני חייבת את הקרדיט לאחותי שהמציאה את הרוטב הזה ואחריה הלכו כולם כמו עדר סו שפים להוטים. הנה זה בא: לימון, שום כתוש, שמן זית, יוגורט, מיונז, חרדל דיז'ון (ומי שבכלל מעיז לחשוב על חרדל אחר שפשוט יטביע את הסלט שלו ברוטב 1000 איים), אורגנו, מלח ופלפל גרוס. מתאים לסלט ירקות, סלט חסות, סלט פסטה וכל סלט אחר כמעט.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר